Forslag til et, med Hensyn til Agerdyrkningens Fremme, velordnet Landpolitie. - Mariboe, Justitsraad (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Forslag til et, med Hensyn til Agerdyrkningens Fremme, velordnet Landpolitie.