Nogle Ytringer foranledigede ved Baronet John Sinclairs Efterretning om Saltets Anvendelse i det engelske Agerbrug. - Falkenskjold, Oberst (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Nogle Ytringer foranledigede ved Baronet John Sinclairs Efterretning om Saltets Anvendelse i det engelske Agerbrug.