Beretning over den til Agerbrugets Fremme foretagne Vand-Udgravning paa Falster i Aaret 1817. - Jessen, R. v. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning over den til Agerbrugets Fremme foretagne Vand-Udgravning paa Falster i Aaret 1817.