Om de Sygdomme, hvoraf Hveden har lidt i indeværende Aar. (Med et Steentryk.) - Drejer, S.; Liebman, F. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om de Sygdomme, hvoraf Hveden har lidt i indeværende Aar. (Med et Steentryk.)