Beskrivelse over en landoekonomisk Fodrejse gjennem flere Dele af det nordlige Frankrig; af Professor L. Moll, Lærer ved Agerdyrkningsinstitutet i Roville. - Schweizer, Professor; Lütken, O. D. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beskrivelse over en landoekonomisk Fodrejse gjennem flere Dele af det nordlige Frankrig; af Professor L. Moll, Lærer ved Agerdyrkningsinstitutet i Roville.