Fordelen af store Køer i Meierier, sammenlignet med den af smaa, og om Udbyttet af Giødning i Forhold til det givne Foderqvantum. - d ’Augeville, Grev (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Fordelen af store Køer i Meierier, sammenlignet med den af smaa, og om Udbyttet af Giødning i Forhold til det givne Foderqvantum.