Om den lange Hæverts fordeelagtige Anvendelse i Landvæsenet og techniske Næringsbrug. Fra artikel i Archiv der deutsch. Landw., 2ter B. 1836, Pag. 124. - Pohl, Fr. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om den lange Hæverts fordeelagtige Anvendelse i Landvæsenet og techniske Næringsbrug. Fra artikel i Archiv der deutsch. Landw., 2ter B. 1836, Pag. 124.