Knoldene paa Bælgplanternes Rødder og deres Evne til at oms æt te Kvælstof forbindelser. - Rostrup, E. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Knoldene paa Bælgplanternes Rødder og deres Evne til at oms æt te Kvælstof forbindelser.