De hyppigst forekommende Koliksygdomme hos Hesten, særlig med Hensyn til deres Aarsager. - Cramer, Dyrlæge (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
De hyppigst forekommende Koliksygdomme hos Hesten, særlig med Hensyn til deres Aarsager.