Danske Landboforhold førend Enevælden. (Hørsholm).(Fortsættelse fra forrige Bind Side 626.) - Christensen, C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Danske Landboforhold førend Enevælden. (Hørsholm).(Fortsættelse fra forrige Bind Side 626.)