Danmarks Udførsel og Indførsel af Landbrugsprodukter i Landbrugsaaret 1ste Oktober 1884—30te. - Reck, Frederik (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Danmarks Udførsel og Indførsel af Landbrugsprodukter i Landbrugsaaret 1ste Oktober 1884—30te.