Danske Landboforhold førend Enevælden. (Hørsholm).(Fortsættelso fra forrige Bind Side 576). - Christensen, C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Danske Landboforhold førend Enevælden. (Hørsholm).(Fortsættelso fra forrige Bind Side 576).