Forsøg paa Mejerivæsenets Omraade.Anden Beretning fra den kongelige Veterinær- og Landbohøjskoles Laboratorium for landøkonomiske Forsøg. - Fjord, N. J. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Forsøg paa Mejerivæsenets Omraade.Anden Beretning fra den kongelige Veterinær- og Landbohøjskoles Laboratorium for landøkonomiske Forsøg.