Undersøgelser vedrørende de kvælstofholdige Gjødnings- stoffers Omdannelse i Jordbunden. - Tuxen, C. F. A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Undersøgelser vedrørende de kvælstofholdige Gjødnings- stoffers Omdannelse i Jordbunden.