Danmarks Udførsel og Indførsel af Landbrugsprodukter i Landbrugsaaret 1ste Oktober 1882—30te September1883, sammenlignet med de nærmest foregaaende 10 Landbrugsaar. - Reck, Frederik (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Danmarks Udførsel og Indførsel af Landbrugsprodukter i Landbrugsaaret 1ste Oktober 1882—30te September1883, sammenlignet med de nærmest foregaaende 10 Landbrugsaar.