Mælks Sammensætning og Benyttelse som Føde. Foredrag i Selskabet for Sundhedsplejen i Danmark d. 5 Dec. - Fjord, N. J. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Mælks Sammensætning og Benyttelse som Føde. Foredrag i Selskabet for Sundhedsplejen i Danmark d. 5te Decbr.