De nuværende Vilkaar for Indførsel og Omsætning af vore Kreaturer i Storbritanien. - Bruun-Petersen, N. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
De nuværende Vilkaar for Indførsel og Omsætning af vore Kreaturer i Storbritanien. Foredrag i det kgl. Landhusholdningsselskab den 7de Nov. 1883.