Om de unge Landmænds praktiske Uddannelse navnlig med Hensyn til Landhusholdningsselskabets Lærlingeinstitution. - Buus, N. P. I. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om de unge Landmænds praktiske Uddannelse navnlig med Hensyn til Landhusholdningsselskabets Lærlingeinstitution.