Hvorledes stille Udsigterne sig for Mælkeripro- dukternes Yærdier i de kommende Aar?. - Tesdorpf, ukendt (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Hvorledes stille Udsigterne sig for Mælkeripro- dukternes Yærdier i de kommende Aar?.