Danmarks Udførsel og Indførsel af Landbrugsprodukter i Landbrugsaaret 1. Oktober 1880—80. September 1881. - Reck, Fr. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Danmarks Udførsel og Indførsel af Landbrugsprodukter i Landbrugsaaret 1. Oktober 1880—80. September 1881.