Innovation driver dansk indsats for mere effektiv og bæredygtig mælkeproduktion i Bangladesh - Mortensen, I.; Daabeck, B. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2025)
Innovation driver dansk indsats for mere effektiv og bæredygtig mælkeproduktion i Bangladesh