Tidsskrift for Landøkonomi 1815-2024 er nu digitaliseret og offentligt tilgængeligt - Arildsen, David; Hansen, Henning (Tidsskrift for Landøkonomi, 2024)
Tidsskrift for Landøkonomi 1815-2024 er nu digitaliseret og offentligt tilgængeligt