FØDEVARETEKNOLOGISEKTOREN I DANMARK - KLYNGER STYRKER INNOVATION OG TEKNOLOGIUDVIKLING - Hamann, K. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2024)
FØDEVARETEKNOLOGISEKTOREN I DANMARK - KLYNGER STYRKER INNOVATION OG TEKNOLOGIUDVIKLING