KLIMATOPMØDE I KØBENHAVN - HVORFOR BLEV DET KUN ET LILLE SKRIDT MOD STØRRE REDUKTIONER? - Jacobsen, B. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2024)
KLIMATOPMØDE I KØBENHAVN - HVORFOR BLEV DET KUN ET LILLE SKRIDT MOD STØRRE REDUKTIONER?