DEN DANSKE KONSUMÆGSSEKTORS UDVIKLING FRA VERDENS STØRSTE ÆGEKSPORTØR TIL HJEMMEMARKEDSERHVERV MED VERDENS SIKRESTE KONSUMÆG I SKAL - Lysgaard, T. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2024)
DEN DANSKE KONSUMÆGSSEKTORS UDVIKLING FRA VERDENS STØRSTE ÆGEKSPORTØR TIL HJEMMEMARKEDSERHVERV MED VERDENS SIKRESTE KONSUMÆG I SKAL