Hvilke faktorer udfordrer værdikæden for danskproducerede bælgfrugter til human konsum? - Larsen, E.; Andersen, C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2024)
Hvilke faktorer udfordrer værdikæden for danskproducerede bælgfrugter til human konsum?