Strategisk analyse af udviklingsveje og udviklingsbehov inden for plantebaseret fødevareproduktion. - Jørgensen, M.; Prag, A.; Henriksen, C.; Jensen, J. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2024)
Strategisk analyse af udviklingsveje og udviklingsbehov inden for plantebaseret fødevareproduktion.