DJES nr. 1 - Samlet Tidsskrift - DJES, Redaktionen (Tidsskrift for Uddannelsesvidenskab // Danish Journal of Education Studies, 2022)
Velkommen til dette, det allerførste nummer af Danmarks nye ’Tidsskrift for Uddannelsesvidenskab’, Danish Journal for Education Studies (DJES). DJES er tænkt som et forum for undersøgelser og diskussioner af uddannelsesvidenskabelige problemstillinger. Det sigter bredt på uddannelse og læring i en samfundsmæssig kontekst. Det indbefatter eksempelvis organisatoriske, ledelsesmæssige, forvaltningsmæssige, styringsmæssige, samtidsdiagnostiske og videnspolitiske perspektiver på uddannelse, pædagogik, undervisning og kompetenceudvikling. Blikket kan være samfundsmæssigt, individuelt eller rettet mod spændingsfelter derimellem. Læs videre i det samlede nummer, som kan downloades i højre hjørne.