Christine A. Hastorf: Agriculture and the Onset of Political Inequality before the Inka - Schjellerup, Inge (Tidsskriftet Antropologi, 1993)
Christine A. Hastorf: Agriculture and the Onset of Political Inequality before the Inka Anmeldes af Inge Schjellerup