Ole Højris: Antropologiens idéhistorie. 2500 års konstruktion af os selv og de fremmede. Acta Jutlandica, Humanistisk Serie 2010/1. Aarhus: Aarhus Universitetsforlag 2010. 516 sider. ISBN 978-87-7934-5645 (hb). Pris: 398 kr. - Liep, John (Tidsskriftet Antropologi, 2011)
Intet resumé