Anmeldelse af Rikke Andreassen & Anne Folke Henningsen: Menneskeudstilling: Fremvisning af eksotiske mennesker i Zoologisk Have og Tivoli. - Sørensen, Bo Wagner (Tidsskriftet Antropologi, 2012)
RIKKE ANDREASSEN & ANNE FOLKE HENNINGSEN: Menneske- udstilling. Fremvisninger af eksotiske mennesker i Zoologisk Have og Tivoli. København: Tiderne Skifter 2011. 312 sider, rigt illustreret. ISBN 978-87- 7973-473-9. Pris: 299 kr.