Denne side af Tavshed - Interview med Tobias Kelly - Danneskiold-Samsøe, Sofie (Tidsskriftet Antropologi, 2012)
I anledning af udgivelsen af sin bog This Side of Silence. Human Rights, Torture, and the Recognition of Cruelty besøgte den britiske antropolog Tobias Kelly København i maj 2012. Mellem boglancering og videnskabelige seminarer mødte jeg Tobias Kelly på Rehabiliterings- og Forskningscenter for Torturofre i København til interview om det, der siges, men ingen hører, på baggrund af etnografisk feltarbejde blandt fagfolk i det britiske asylsystem.