Bjørn Schiermer (red.): Fænomenologi: Teorier og metoder. København: Hans Reitzels Forlag 2013. 278 sider. ISBN 9788741255996. Pris: 300 kr. - Martinussen, Philip (Tidsskriftet Antropologi, 2014)
Intet resumé