Anmeldelse: Sine Plambechs 'Global Sex : Hvad sexarbejdere ved om kærlighed og kapitalisme' - Koizumi Lindhardt, Maria (Tidsskriftet Antropologi, 2026)
Anmeldelse af Sine Plambechs 'Global Sex : Hvad sexarbejdere ved om kærlighed og kapitalisme'