Fortegnelse over kvindeforskningsprojekter og antropologer, der beskæftiger sig med kvinderelevant forskning - redaktionen, Stofskifte (Tidsskriftet Antropologi, 2025)
Fortegnelse over kvindeforskningsprojekter og antropologer, der beskæftiger sig med kvinderelevant forskning