Mikkel Thorup, Rithma K. Larsen og Emma Helena Glasscock (red.): Antropologi og idéhistorie. Varulve, klædeskabe og bjergvandringer: Anmeldes af Amalie Rørholm Vestergaard og Anna Stub Thygesen - Rørholm Vestergaard, Amalie; Stub Thygesen, Anna (Tidsskriftet Antropologi, 2025)
Anmeldelse