Anmeldelse: Hanne Overgaard Mogensen og Steffen Jöhncke: Antropologien på arbejde - Jensen, Tina Gudrun (Tidsskriftet Antropologi, 2025)
Anmeldelse: Hanne Overgaard Mogensen og Steffen Jöhncke: Antropologien på arbejde