Henrik Hvenegaard Mikkelsen: Cutting Cosmos. Masculinity and Spectacular Events among the Bugkalot: Anmeldes af My Madsen - Madsen, My (Tidsskriftet Antropologi, 2021)
Henrik Hvenegaard Mikkelsen: Cutting Cosmos. Masculinity and Spectacular Events among the Bugkalot Anmeldes af My Madsen