Sofie Danneskiold-Samsøe, Yvonne Mørck & Bo Wagner Sørensen: Æresrelateret social kontrol: teori og praksis i socialt arbejde: Anmeldes af Jeppe Schmidt Grüner - Grüner, Jeppe Schmidt (Tidsskriftet Antropologi, 2021)
Sofie Danneskiold-Samsøe, Yvonne Mørck & Bo Wagner Sørensen: Æresrelateret social kontrol: teori og praksis i socialt arbejde Anmeldes af Jeppe Schmidt Grüner