STINE KRØIJER: Figurations of the Future. Forms and Temporalities of Left Radical Politics in Northern Europe: Anmeldes af Mette My Madsen - Madsen, Mette My (Tidsskriftet Antropologi, 2020)
Hvordan ændrer man verden, når man ikke har hverken plan eller konkrete målsætninger? Det er et spørgsmål, som denne bog meget fint besvarer. Krøijers ambition er at vise, hvordan venstreradikale aktivister gennem forskellige kropslige teknikker og performative sociale aktiviteter momentvis skaber sociale virkeligheder, der fungerer som alternativer til den kapitalistiske omverden.