BELL CURVE-GUDEN - Breslin, Samantha (Tidsskriftet Antropologi, 2020)
I denne position vil jeg se nærmere på Bell Curve-guden og de studerendes relationer til den/dem for at illustrere forskellige måder at forstå og bruge digitale data på i antropologien.