Data, en progressiv rodebutik? redaktionelt forord - Oberborbeck Andersen, Astrid; Barrett, Barbara Ann; Heiselberg, Maj; Madsen, My (Tidsskriftet Antropologi, 2020)
Hvad er data? Befinder vi os i en datatidsalder? Og hvad karakteriserer en sådan? Hvad er data, antropologisk set?