Alpa Shah et al.: Ground Down by Growth. Tribe, Caste, Class and Inequality in 21st Century India - Sen, Atreyee; Grue, Astrid (Tidsskriftet Antropologi, 2020)
Alpa Shah et al.: Ground Down by Growth. Tribe, Caste, Class and Inequality in 21st Century India Anmeldes af Atreyee Sen Oversat fra engelsk af Astrid Grue