Lena Gerholm & Thomas Gerholm: Doktorshatten: En studie av forskarutbildningen inom sex discipliner vid Stockholms Universitet - Wilken, Lisanne (Tidsskriftet Antropologi, 1993)
Lena Gerholm & Thomas Gerholm: Doktorshatten: En studie av forskarutbildningen inom sex discipliner vid Stockholms Universitet Anmeldes af Lisanne Wilken