Staf Callewaert: Kultur, pædagogik og videnskab. Habitusbegrebet og praktikteorien hos Pierre Bourdieu - Schade-Poulsen, Marc (Tidsskriftet Antropologi, 1993)
Staf Callewaert: Kultur, pædagogik og videnskab. Habitusbegrebet og praktikteorien hos Pierre Bourdieu Anmeldes af Marc Schade-Poulsen