Steinar Bryn: Norske Amerika-bilete: Om Amerikanisering av norsk kultur - Salamon, Karen Lisa Goldschmidt (Tidsskriftet Antropologi, 1993)
Steinar Bryn: Norske Amerika-bilete: Om Amerikanisering av norsk kultur Anmeldes af Karen Lisa Goldschmidt Salamon