Ole Bruun & Arne Kalland (eds.): Asian Perceptions of Nature - Hoffmeyer, Jesper (Tidsskriftet Antropologi, 1993)
Ole Bruun & Arne Kalland (eds.): Asian Perceptions of Nature Anmeldes af Jesper Hoffmeyer