Sjælen kan også se(s). Om verdensoplevelse hos mekeo, Papua Ny Guinea - Bergendorff, Steen (Tidsskriftet Antropologi, 1993)
Det sete afhanger ikke kun af ojnene der ser, men ogsa af sociale nonner for, hvad der kan ses, og hvordan det sete skal forstas. Observationen er afhangig af kalibreringen af den observerende, for at bruge en lettere omskrivning af Bohrs kendte dictum, og derfor er der forskel pa de handlingsstrategier, det sete udloser.