Robert W. Stern: Changing India. Bourgeois Revolution on the Subcontinent - Lerche, Jens (Tidsskriftet Antropologi, 2019)
Robert W. Stern: Changing India. Bourgeois Revolution on the Subcontinent Anmeldes af Jens Lerche