Helle Johannesen: Komplekse kroppe. Alternativ behandling i antropologisk perspektiv - Christie, Vigdis Moe (Tidsskriftet Antropologi, 1994)
Helle Johannesen: Komplekse kroppe. Alternativ behandling i antropologisk perspektiv Anmeldes af Vigdis Moe Christie